Werkplaats

In onze werkplaats verzorgen we het onderhoud en de reparaties van alle machines die je bij ons koopt. Op deze manier ben je verzekerd van een langere levensduur van je machine.

Momenteel zijn we druk bezig met het winteronderhoud van de tuinmachines van onze klanten. Wil  je dat we jouw machine ook nog nakijken voor de lente? Neem dan snel contact met ons op en we plannen het in!

Welkom in onze werkplaats

werkplaats
IMG_1443
IMG_4800

Onderhoud

Onderhoud aan je machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur van je machine. Als je de  machine regelmatig onderhoud geeft, heb je ook meer plezier van je tuinmachine tijdens het gebruik hiervan. In onze goed ingerichte werkplaats kunnen we de juiste service aan je machine verlenen.  Denk hierbij aan filters vervangen, olie verversen, accu's uitlezen, software updaten, lagers vervangen, messen slijpen, riemen en poelie's controleren en indien nodig vervangen, etc. etc. 

Reparatie

Is er een onderdeel van uw machine stuk of doet de machine helemaal niets meer?  Wij kunnen je tuinmachine repareren in onze eigen professionele werkplaats.  Wij repareren alle soorten tuinmachines van vele bekende en onbekende merken. Als je van tevoren wilt weten wat de reparatiekosten zijn, dan kunnen wij een prijsopgave maken. We hanteren hiervoor € 25,- onderzoekskosten. (Bij akkoord voor reparatie vervallen deze kosten)

Als tijdens de reparatie blijkt dat er meer mis is met de machine dan in eerste instantie gedacht, en wordt de reparatie duurder, dan nemen we altijd even contact met je op om af te stemmen wat de beste oplossing is. Zo komt je achteraf nooit voor een onprettige verassing te staan.

Winteronderhoud

Meld je  hier aan voor het jaarlijkse winteronderhoud van je tuinmachine. In de maanden december t/m februari halen we de machine gratis bij je op en brengen hem na de onderhoudsbeurt weer terug. 

Je tuinmachine heeft service en onderhoud nodig, zodat het materiaal langer mee gaat. Het is daarom verstandig om je machine periodiek te laten servicen en controleren. Daardoor zullen de toekomstige kosten lager uitvallen en ben je per saldo voordeliger uit. Bovendien heb je dan langer plezier van je machine. 

Keuring

Tuinmachines & Ko is een erkend keurigsbedrijf, wij hebben een gecertificeerd Keurmeester in huis die conform de geldende eisen uw tuin- en parkmachine kan keuren.

U kunt als aannemer, hovenier, loonwerker, groenvoorziener, gemeente, recreatiebedrijf, etc bij ons terecht om uw machine te laten keuren. Wij keuren alle tuin- en parkmachines zoals kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, doorslijpers, generatoren, etc. etc. 

Het keuren van electrische arbeidsmiddelen is volgens de norm NEN 3140 een wettelijke verplichting. Volgens de Arbowet is de werkgever verplicht om veilige arbeidsmiddelen beschikbaar te stellen aan de werknemer. Dit is ook het geval als de werkgever verantwoordelijk is voor derden, zoals o.a. aannemers, uitzendkrachten en bnij het inhuren van personeel op regiebasis. Wij kunnen de NEN 3140 keuring uitvoeren evenals de keuring volgens de norm Richtlijnen Arbeidsmiddelen, zodat je weer veilig aan de slag kunt. 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.